El 30 de juny de 2022 es va publicar el número 25 de Terminàlia. Aquest número conté quatre articles: un sobre prospectiva terminològica en l’àmbit de la bioquímica, escrit per M. Amor Montané i Teresa Cabré (en català); un altre sobre terminologia mèdica al Brasil, que signen Liana Braga i Maria José Bocorny (en anglès); un altre sobre la terminologia en les normes internacionals, escrit per Elisabeth Kölbl i Johannes Schnitzer (en espanyol), i un altre sobre el treball terminològic a la Xina, signat per Zebing Lu (en anglès).

El dossier d’aquest número està dedicat a la terminologia de la crisi i el decreixement. Per aquest motiu, s’ha entrevistat Miren Etxezarreta, catedràtica emèrita d’economia aplicada. La semblança s’ha dedicat a l’historiador Josep Termes (1936-2011). A més, també hi ha les cròniques de tres activitats sobre terminologia que han tingut lloc recentment (la X Cimera de l’Associació Europea de Terminologia, la Jornada HealthCom’22: «Comunicació, terminologia i salut» i la XIX Jornada de la SCATERM: «La terminologia a peu de carrer. Reptes després de quaranta anys de normalització lingüística»).

Podeu accedir al contingut de la revista fent clic aquí.