Tal com us vam comunicar fa unes quantes setmanes, aquest mes de juny finalitza el mandat de la Junta Directiva de la SCATERM. Avui, 6 de juny, s’obre el període de votació electrònica, que finalitza el 20 de juny al migdia. Podeu accedir a la plataforma de vot fent clic en aquest enllaç. Tots els socis heu rebut les instruccions per a la votació per correu electrònic (són un dels documents adjunts al correu de la convocatòria de l’Assemblea General ordinària). Els resultats de les votacions es faran públics durant l’Assemblea, que se celebrarà el 20 de juny, a les quatre de la tarda, i a la qual es podrà assistir en format virtual o presencial.

Com veureu un cop accediu a la plataforma de votació electrònica, hi trobareu la candidatura que s’ha presentat. Està formada per Ester Bonet (presidenta), Rosa Estopà (vicepresidenta), Laia Vidal (secretària), Francesc Galera (tresorer), Joan Puig (vocal) i Imma Sas (vocal).

Soc soci i vull votar!